Testverslag: Cortina E-Common Integrated Family

Met de Cortina E-Common Integrated Family wordt het dagelijkse gezinsavontuur eenvoudiger dan ooit. Gedoe met een omklappend stuur terwijl je je kind in het voorzitje zet, behoort tot het verleden. Dankzij de stabiele middenstandaard en het slimme stuurslot staat je fiets altijd stevig en veilig. Deze elektrische familiefiets biedt ultiem gemak, volledig afgestemd op een druk gezinsleven.

Met ruimte voor twee kinderzitjes, een mand en twee fietstassen kunnen zowel kinderen als bagage moeiteloos worden vervoerd. Het slimme design, de praktische oplossingen en de stijlvolle uitstraling maken de Cortina E-Common Integrated Family een must-have voor elke ouder, opa of oma!

Ontwerp en Functionaliteit
De Cortina E-Common Family is ontworpen als een praktische en veelzijdige elektrische fiets, speciaal gericht op gezinnen. De fiets combineert functionaliteit met stijl en is ideaal voor korte ritten en dagelijks woon-werkverkeer. Met een modern en functioneel ontwerp, inclusief een lage instap, is het voor iedereen makkelijk om op- en af te stappen. De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van duurzame materialen, wat hem een robuuste en aantrekkelijke uitstraling geeft.

Comfort en Rijervaring
De rechtopzittende houding zorgt voor optimaal comfort, vooral tijdens langere ritten. De stille motor schakelt soepel, wat betekent dat je zelfs met extra gewicht gemakkelijk kunt accelereren. Dit maakt elke rit plezierig en moeiteloos, ongeacht de afstand of belasting.

Veiligheid
Veiligheid is een topprioriteit bij de Cortina E-Common Family. De hydraulische schijfremmen bieden uitstekende remprestaties, ook in natte weersomstandigheden. De geïntegreerde verlichting zorgt voor goede zichtbaarheid in het donker, wat belangrijk is voor gezinnen die regelmatig fietsen.

Beoordeling
Tijdens onze test heeft de Cortina E-Common Family zich bewezen als een betrouwbare en veelzijdige elektrische fiets. Hij biedt comfort, veiligheid en gebruiksgemak, en combineert stijlvolle details met praktische functies. Dit maakt de fiets een uitstekende keuze voor gezinnen.

Conclusie
De Cortina E-Common Family maakt zijn beloftes meer dan waar: comfort, veiligheid en functionaliteit in een aantrekkelijk ontwerp. Voor gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle e-bike is deze fiets absoluut een aanrader.

Specificaties

  • Motor: Bosch Active Line Plus, 250 watt
  • Versnelling: Enviolo Urban Traploze naafversnelling (handmatig)
  • Remmen: Hydraulische schijfremmen voor en achter
  • Frame: Aluminium, lage instap voor gemakkelijke toegang
  • Accessoires: Voorrek, achterrek met spatborden, geïntegreerde verlichting
  • Kleuren: Eclips Black en Moss Green
  • Extra’s: Stabiele dubbele standaard, draagkracht van 150 kg
  • Service: Meer dan 1.000 servicepunten

Tekst: Bram Maekelbergh.