De nieuwe Verve+ 1 (LT) en 2 zijn slanker, slimmer en eigenzinniger dan ooit!

[Harderwijk] – Trek heeft zijn selectie van comfort-e-bikes geüpdatet met de geheel vernieuwde modellen Verve+ 1 en 2. De fietsen kregen onder andere een compleet vernieuwd frame, Bluetooth-compatibele Bosch Smart Systems en meer integratie.

De Verve+ familie van Trek staat bekend om zijn derailleuraandrijving en dit zal ook bij de nieuwe generatie onveranderd blijven. Nieuw is de achterwielaandrijving van Hyena bij de Verve+ 1 LT, wat de fiets zeer licht maakt (< 19 kilo). De Verve+ 1 en 2 krijgen een Bosch Active Line+ middenmotor voorzien van de nieuwe geïntegreerde 400 Wh Bosch Compact PowerTube accu. De soepele 27,5″ wielen met 50 mm brede banden geven de fiets een vertrouwd en comfortabel rijgevoel, hierdoor merk je niets meer van oneffenheden op de weg.

Ontspannen rechtop
In België kennen ze deze rechtop positie als de ‘Hollandse zit’ en de designers bij Trek in Harderwijk hebben daar gefundeerd onderzoek naar gedaan. Het resultaat zal een opvallende verschijning gaan worden tussen de huidige e-bikes met een normaal stuur. De nieuwe Verve+ 1 LT en de Verve+ 2 hebben een verhoogde stuurbocht.
De vernieuwde stuurcombinatie is gemakkelijk verstelbaar zodat je altijd eenvoudig je optimale fietspositie kunt instellen. Daarnaast zijn verlichting en kabels netjes weggewerkt in het nieuwe Trek comfortstuur.

De nieuwe Verve+ 1 LT, 1 en 2 hebben hebben een vernieuwd frame met interne kabelgeleiding door het balhoofd voor een modern en fraai uiterlijk. De toepassing van de nieuwe geïntegreerde 400 Wh Bosch Compact PowerTube accu, zorgt voor een gewichtsbesparing en een fraai slank frame. In vergelijking tot de Verve+1 wordt de Verve+ 2 uitgerust met de Purion 200 controller, het Bosch smart system Performance Line aandrijfsysteem en het nieuwe Trek comfortstuur.

Extra batterijcapaciteit met Bosch PowerMore
Bosch biedt voor de Powertube de optie voor uitbreiding van de accucapaciteit. Voor een bedrag van € 469.- kan een extra Bosch PowerMore 250 Wh accu op de onderbuis bevestigd worden voor meer bereik en minder laden.

Model Adviesverkoopprijs
Verve+ 1 LT € 2,299
Verve+ 1 € 2,599
Verve+ 2 € 3,199

De Verve+ is verkrijgbaar zijn via Trek-dealers in de Benelux en in Nederland online op trekbikes.com.