Compleet vernieuwd frame en Bosch Smart System voor de nieuwe stijlvolle District+ 1 en 2 e-bikes

[Harderwijk] – Trek heeft vandaag compleet nieuwe versies gelanceerd van hun onderhoudsarme District+ 1 en 2 elektrische stadsfietsen. Deze comfortabele en stijlvolle instapmodellen uit de District+ serie hebben een compleet vernieuwd eigentijds frame gekregen met geïntegreerde kabels, een Bosch Smart System met Bluetooth-verbinding en een Bosch Compact PowerTube 400 Wh accu.

Net als de vorige generatie zijn de District+ modellen zeer onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk en comfortabel dankzij een interne versnellingsnaaf, gesloten kettingkast en rechtop zitpositie. De nieuwe District+ 2 Belt heeft bovendien een vrijwel onderhoudsarme en geruisloze Gates riemaandrijving die duurzamer is dan een standaard ketting.

Oogt slim, is slim
De nieuwe District+ 1 en 2 hebben een vernieuwd frame met interne kabelgeleiding door het balhoofd voor een modern en fraai uiterlijk. De toepassing van de nieuwe geïntegreerde 400 Wh Bosch Compact PowerTube accu, zorgt voor een gewichtsbesparing en een fraai slank frame. Het Bosch Smart System is eenvoudig te verbinden met je telefoon zodat je alle rijder informatie, navigatie en rij-modi in één overzichtelijke App vindt.

Extra batterijcapaciteit met Bosch PowerMore
Bosch biedt voor de Powertube de optie voor uitbreiding van de accucapaciteit. Voor een bedrag van € 469.- kan een extra Bosch PowerMore 250 Wh accu op de onderbuis bevestigd worden voor meer bereik en minder laden.

Heerlijk gebruiksvriendelijk
De District+ 2 is beschikbaar in twee varianten. Voor de veeleisende fietser is er een model met de duurzame Gates riemaandrijving en voor de prijsbewuste fietser een model met no-nonsense interne versnellingsnaaf en gesloten kettingkast, deze houden je fiets uit de werkplaats en op de weg. In vergelijking tot de District+1 heeft de District+ 2 een 25% sterkere Bosch Active Plus-aandrijving en het Purion 200-display en meer comfort dankzij de verende zadelpen en voorvork. Tot slot is de District+ uitgerust met dagrijverlichting en spatborden voor donkere en natte omstandigheden en een MIK zij- en achterdrager, die het gemakkelijk maken om allerlei accessoires te bevestigen zoals tassen, een mand of een kinderzitje.

Nieuw frame voor de District+ 3
Ook de District+3 heeft een volledig nieuw design gekregen en heeft een heeft nu het gehydrovormd aluminium frame met interne kabelgeleiding en volledig geïntegreerde Powerpack accu van Bosch, zoals deze ook terug te vinden is bij de District+ 4 en 5. Met de keuze van maar liefst vier accu’s capaciteiten, 400, 545, 725 of 800 Wh, kun je je gebruiksdoel en bijbehorend bereik goed afstemmen.

Model Adviesverkoopprijs
District+ 1 € 2,699
District+ 2 € 2,999
District+ 2 Belt € 3,299
District + 3 € 3.399

De District+ 1 en 2 zijn per direct beschikbaar via trekbikes.com en het wereldwijde dealernetwerk van Trek.