ADVANCED EBIKE OFFROAD PRO GRAVEL

Verlaat het asfalt
Je voelt de kracht in elke porie. Of het gaat om hoge pieken of verborgen paden: met deze offroad e-bikes bedwing je elk terrein met het grootste gemak. Dankzij de extra krachtige motor en solide onderdelen houd je alles probleemloos onder controle. Met de compacte boordcomputer Kiox 300 ben je perfect voorbereid op sportieve tochten.

Je voelt de kracht in elke porie
Of het gaat om hoge pieken of verborgen paden: met deze offroad e-bikes bedwing je elk terrein met het grootste gemak. Deze gravel e-bike heeft een top uitrusting. Wanneer spierkracht en elektrische ondersteuning voor elkaar werken en je piekvermogen krijgt precies wanneer je dat nodig hebt. De Bosch Performance line SX-aandrijving is speciaal ontworpen voor Gravel e-bikes en is licht in gewicht en 20% kleiner dan de huidige CX optie.

Eindeloze mogelijkheden
Deze motor levert een koppel van 55NM en een piek vermogen van 600 watt (wat veel is) en heeft 50% minder trapweerstand boven de 25km/u. Ook is de motor ontworpen om een hoge cadans te bevorderen, wat betekent dat je meer vermogen krijgt bij een hoge trapfrequentie. Deze Gravel e-bike is uitgerust met een “niet uitneembare” Bosch 400wh accu. Verder heeft deze Gravel e-bike een zeer ligt en stijf Carbon frame met ingebouwde Bosch Display BRC31. Verder is deze Gravel e-bike uitgerust met het Sram Apex AXS schakelsysteem.

Sportief lichtgewicht
Het zeer licht en stabiele carbon design frame. Geen lasnaad te zien en prachtig afgewerkt. Ook de kabels lopen binnendoor en zie je bijna niet meer zitten. Verder valt ook de Bosch display BRC31 op. Deze is mooi in het frame verzonken. Het oplaadpunt is fraai afgewerkt met een magneetsluiting. En de motor en accu zijn zo weggewerkt dat je ze bijna niet meer ziet zitten en hij is opmerkelijk stil. Zelfs onder aanzienlijke belasting. Heel handig zijn ook de vele montage punten op het frame/ voorvork waardoor deze gravel bike ook geschikt is voor sportieve fietsvakanties.

https://www.advancedebike.nl/ebikes/offroad/offroad-pro-gravel/