Met grondige renovatie zet Lucien Plum terug op de fietskaart

GENT – 19 april 2024 – Na een uitgebreide renovatie kondigt Lucien met enthousiasme de heropening aan van Plum. De vernieuwde Lucien Plum-vestiging combineert de historische charme van de originele Plum met de innovatie mobiliteitsvisie van Lucien.

“We hebben zowel het historische erfgoed als de toekomstvisie van de Plum-vestiging compleet vernieuwd”, schetst Karl Lechat, Managing Director bij Lucien, de evolutie van Plum, dat oorspronkelijk werd opgericht in 1910 en zich over de jaren heen ontwikkelde van een pionier in de wielersport tot een vooraanstaande aanbieder van hedendaagse mobiliteitsoplossingen. “Vanaf het prille begin stond Plum bekend om zijn racefietsen en zijn deskundigheid in de wielersport. Tegen die achtergrond omarmen we vandaag we de snel veranderende stadsomgeving en breiden we de expertise van Lucien Plum verder uit om onze klanten niet alleen te helpen met hoogwaardige fietsen, maar ze ook deskundig te adviseren rond stadsmobiliteit.”

Daarom biedt Lucien Plum zijn klanten voortaan een uitgebreide collectie van fietsen zoals speedpedelecs, stadfietsen en e-bikes, koersfietsen, mountainbikes en gravelbikes, net als een breed assortiment accessoires en onderhoudsproducten. Daarbij staat het deskundige team van Lucien klaar om klanten te begeleiden bij het vinden van de perfecte fiets en het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor fietsfinanciering, leasing, bijstand en onderhoud.

Mijlpaal
“We zijn verheugd om onze deuren opnieuw open te stellen en onze klanten te verwelkomen in een omgeving die onze passie voor de fiets en ons streven naar uitmuntende klantenservice weerspiegelt”, zegt Stijn Windels, shopmanager van Lucien Plum. “Deze renovatie is een mijlpaal in onze geschiedenis en we kijken ernaar uit om samen met onze klanten de mobiliteit van morgen vorm te geven. Deze heropening is een viering van de voortdurende betrokkenheid bij de fietsgemeenschap in het Gentse en een belofte om te blijven innoveren in fietsmobiliteit,” vertelt Annick Houtsaeger, Teammanager van Lucien Plum.

Lucien Plum nodigt iedereen uit om de vernieuwde winkel te bezoeken aan de Nederkouter in Gent en er van dichtbij te komen kennismaken met de traditie, passie en innovatie waar de vestiging synoniem voor staat.