Corratec Life S Dual een van de VDW Bikes primeurs op aankomend B2B Festival

SCHELLE – Het aankomende B2B festival belooft op heel wat VDW Bikes primeurs en innovaties te kunnen rekenen. De Benelux distributeur presenteert de 24’ collecties van o.a Corratec, Officine Mattio en Frappé Bikes.

Een van de eyecatchers op het B2B Festival zal ongetwijfeld de Corratec collectie zijn. Het Duitse merkt staat bekend omwille van zijn brede gamma en daar pakt VDW Bikes maar al te graag mee uit. De nieuwste eyecatcher uit de collectie is zonder twijfel de Life S Dual. De e-bike dankt zijn innovatieve karakter onder andere aan zijn drie wielen, hoog laadvermogen en 3-inch brede banden. Hierdoor is de onconventionele e-bike geschikt voor mensen met evenwichtsstoornissen, maar ook voor kleine en middelgrote transporten. De fiets won intussen al twee prestigieuze prijzen, waaronder de ABC Award die innovatieve producten in de mobiliteitsindustrie bekroond. De Life S Dual wordt in primeur aan de Benelux markt getoond, bezoekers zullen bovendien de kans hebben om de fiets kort te proberen.

Lancering Frappé Fuzed
Naast Corratec zet ook Frappé Bikes volop in op innovatie. Mooiste voorbeeld hiervan is de nieuwe Frappé Fuzed collectie, waarmee Frappé een heel andere koers vaart dan het tot nu toe deed. De Fuzed collectie beschikt immers over twee modellen met een Bosch Performance motor, een nieuwigheid in het gamma. Daarnaast valt ook het innoverend design op (intube batterij, mono suspension,..) dat kenmerkend is voor alle fietsen uit de collectie.

Officine Mattio fiets op maat van Benelux markt
Ook de op-en-top Italiaanse racefietsen van Officine Mattio zullen een plaatsje krijgen op de VDW Bikes stand. In primeur wordt de fiets voorgesteld die Officine Mattio in samenwerking met VDW Bikes liet maken specifiek voor de Benelux markt. VDW Bikes koos voor de veelzijdige Lemma 3.0 met een Shimano Ultregra Di2 afmontage.
Naast de fietsen zullen bezoekers ook de kans krijgen om de nieuwste collecties van accessoire merken QUOC en Melon te ontdekken. QUOC staat bekend om zijn premium fietsschoenen, terwijl Melon opvalt met zijn trendy en functionele helmen.

VDW Bikes is als exposant te vinden in hal 3 op stand E06.
www.vdwbikes.be