Centurion Vario genomineerd voor prestigieuze Fiets Award

Na zijn lancering werd de Centurion Vario direct enthousiast ontvangen door zowel de vakhandel als ook de forenzen, ouders, en overige gebruikers van deze stoere en esthetisch ontworpen cargo bike. Nu mogen we trots mededelen dat onze Centurion Cargo bike genomineerd is voor een prestigieuze Fiets Award! 

De Fiets Awards worden georganiseerd door de RAI vereniging en zullen dit jaar op maandag 26 februari tijdens het B2B festival in de Brabanthallen te Den Bosch uitgereikt worden. Het doel van deze awards is om vernieuwing en innovatie in de fietsindustrie te stimuleren. Door een onafhankelijke vakjury worden alle ingezonden fietsen uitgebreid getest Deze jury beoordeelt iedere fiets op een breed scala aan punten zoals techniek en constructie, rijeigenschappen, veiligheid en prijs-kwaliteitsverhouding. 

De Centurion Vario is een innovatieve Longtail cargobike: een vrij nieuw concept in Nederland, een segment dat aan populariteit wint. De fiets is een duurzamer transportmiddel dan de auto, en in de steeds drukkere Nederlandse steden kom je met de fiets niet alleen sneller maar ook veel gezonder op je bestemming. Door het slimme ontwerp, de robuuste en elegante frame constructie kun je met de Centurion Vario op verschillende manieren veel meenemen. Twee kinderzitjes, grote tassen of een transportbak kunnen op de achterdrager bevestigd worden terwijl zich aan de voorkant van de fiets ook nog een transportrek bevindt. Met de 85Nm krachtige Bosch Cargo Line motor en 625Wh grote accu is de Centurion Vario een ideale fiets voor transport of koeriersdiensten maar ook voor ouders met kleine kinderen of de milieubewuste forens.  

Waarom de Centurion Vario? 

Niet alleen de stabiele rijeigenschappen, maar ook de slimme oplossingen zoals de vergrendeling van de standaard waardoor de fiets tijdens het beladen nooit vooruit van de standaard kan schieten maken de Centurion Vario een waardige en mooie cargobike. De fiets is door een slimme zadelpen geschikt voor vrijwel alle lichaamslengtes. Uiteraard is deze fiets te bekijken én ook gratis te testen in het Merida Experience Center in Apeldoorn! 

De Centurion Vario kost Euro 5.999,- en is bij alle Merida dealers in de Benelux te bestellen. Niet misgrijpen? Bestel de Vario dan op de website van Merida en laat deze afleveren bij de dealer van uw keuze.  Meer info? www.fietsawards.nlwww.merida.nl