FLYER presenteert de nieuwste e-bikes: Gotour en Goroc X, innovatie en prestaties in één

Tijdens het FLYER Media Event, dat plaatsvond van 17 tot 19 september 2024 in St. Gallen, presenteerde FLYER twee nieuwe e-bikes die de nadruk leggen op innovatie, prestaties en veelzijdigheid: de Gotour en de Goroc X. Beide modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologie van Bosch, inclusief de krachtige Bosch Performance Line CX-motor en de geavanceerde PowerTube-batterijen, wat zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring, zowel op de weg als off-road.

Gotour: De nieuwe allround toerfiets

De Gotour is FLYER’s nieuwste toermodel, ontworpen voor comfortabele lange afstanden en dagelijkse ritten. Het model is beschikbaar in drie verschillende framevarianten: Comfort, Mixed en Gents, wat zorgt voor een breed scala aan opties voor verschillende soorten fietsers. De lage instap, een krachtige motor, een batterij met groot bereik en het ergonomisch ontworpen stuur en zadel maken de Gotour ideaal voor zowel recreatieve ritten als dagelijks woon-werkverkeer.

Het comfort wordt verder vergroot door de brede, lekbestendige banden en de geavanceerde Bosch-motor, die trapondersteuning biedt tot 340% zonder verlies van natuurlijk rijgevoel. Voor langere ritten kan de Gotour optioneel worden uitgerust met een extra batterij, wat het bereik verder vergroot. Ook is er gedacht aan functionaliteit: het model ondersteunt kinderzitjes en fietskarren, en biedt diverse bagage-opties zoals de innovatieve MonkeyLoad-systeem en een optionele voordrager​.

Goroc X: Voor het ultieme avontuur

De Goroc X is het nieuwe topmodel van FLYER voor avontuurlijke e-bikers die zowel off-road als in stedelijke omgevingen willen rijden. Deze full-suspension e-bike combineert wendbaarheid met stabiliteit en is uitgerust met robuuste spatborden en krachtige verlichting voor gebruik in alle omstandigheden. De Goroc X biedt dankzij de verstelbare stuurpen en de speciaal ontwikkelde, comfortabele zitpositie een uitstekende rijervaring, zelfs op uitdagende terreinen.

Met de Bosch Performance Line CX-motor heeft de Goroc X genoeg kracht voor steile beklimmingen en ruige trails. Bovendien zorgt de PowerTube 800-batterij voor een groot bereik, wat essentieel is voor lange avontuurlijke tochten. Het MonkeyLoad-systeem en de optionele ABS-remmen zorgen voor extra veiligheid en praktische mogelijkheden, zoals het eenvoudig vervoeren van bagage​.

​Innovaties met Bosch-technologie

Beide fietsen maken gebruik van Bosch’s nieuwe Performance Line CX-motor, die niet alleen krachtig maar ook stil en efficiënt is. De geïntegreerde PowerTube-batterijen, verkrijgbaar in 600 Wh en 800 Wh varianten, bieden een groot bereik en kunnen eenvoudig worden gecombineerd voor langere tochten. De fietsers blijven via een app verbonden met hun fiets, wat onder meer functies als navigatie en diefstalpreventie biedt​.

Met deze nieuwe modellen blijft FLYER zijn positie als pionier in de e-bike industrie verstevigen.

www.flyer-bikes.com