Benno Boost van Benno Bikes

Deze wasabigroene duizendpoot heeft alles in huis voor zowel de avonturier als de woon-werkfietser. De Benno Boost is een trendy elektrische longtail van het merk Benno Bikes, ontworpen om zware ladingen en passagiers met gemak te vervoeren. Het ontwerp van de Boost biedt stabiliteit, kracht en veelzijdigheid. Dankzij het gebruik van kwalitatieve onderdelen is deze fiets een plezier om op te rijden. Benno Bikes is een Amerikaans merk van elektrische fietsen, opgericht in 2015, dat de wensen en behoeften van fietsers centraal stelt in zijn producten.

Motor en Kracht:
De Benno Boost is uitgerust met een krachtige Bosch-motor. Dit zorgt voor sterke ondersteuning, zelfs bij zware ladingen of op heuvelachtig terrein. De trapondersteuning is soepel en intuïtief, wat zorgt voor een vlotte rijervaring.

Stabiliteit:
Door het robuuste frame en de lange wielbasis voelt de Boost stabiel aan, zelfs met een volle lading of passagiers. Dit geeft extra vertrouwen tijdens het fietsen in drukke stedelijke gebieden of op smalle wegen.

Veelzijdigheid:
De Benno Boost is ontworpen voor diverse doeleinden. Je kunt hem gebruiken voor het vervoeren van kinderen, boodschappen, of zelfs zware goederen, dankzij de stevige bagagedragers en aanpassingsmogelijkheden.

Comfort:
De brede banden zorgen voor een comfortabele rit, zelfs op ruwe wegen of hobbelige paden. De zitpositie is ergonomisch, wat helpt om lange ritten minder vermoeiend te maken.

De Benno Boost kan een totaalgewicht van 200 kg aan en is in staat je auto te vervangen. Twee kinderen plus boodschappen zijn geen probleem.

Deze testfiets is uitgerust met een voorwielstabilisatorkit. Dit houdt in dat er een kleine veer is aangebracht tussen het frame en het stuur, zodat het stuur niet overstuurt wanneer de voordrager beladen is. Ook de dubbele standaard maakt een wereld van verschil bij het in- en uitladen.

De Benno Boost wordt geprezen om zijn gebruiksgemak, kracht en veelzijdigheid en is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare elektrische longtailfiets voor dagelijks gebruik.

  • Performance-motor – 500 Wh of Performance CX-motor – 500 Wh
  • Shimano Deore 10-Speed
  • Hydraulische schijfremmen
  • One size frame voor bestuurders van 155 cm tot 195 cm
  • Zakken, bakken, stoeltjes: eindeloze combinaties

www.bennobikes.com