BZEN Brussels Ontvangt Prijs/Kwaliteitsprijs in FOCUS

De BZEN Brussels heeft de Prijs/Kwaliteitsprijs gewonnen in de recente FOCUS E-Bike Test en maakt indruk in de wereld van stedelijk woon-werkverkeer. Deze overwinning komt niet als een verrassing, gezien het praktische ontwerp en de betaalbaarheid van de fiets.

De FOCUS E-Bike Test van 2024 is een uitgebreide evaluatie van meer dan 500 e-bikes in verschillende categorieën, waardoor deze prijs een belangrijke prestatie is. Wat de Brussels onderscheidt, zijn de eenvoudige maar effectieve kenmerken die zijn afgestemd op stadsverkeer.

Met zijn lichte bouw en comfortabele zitpositie biedt de Brussels een gemakkelijke rit voor het navigeren door zowel vlakke straten als zachte hellingen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp, inclusief een gemakkelijke instapfunctie, zorgt voor probleemloos woon-werkverkeer, zelfs bij het vervoeren van zware ladingen.

Veelzijdigheid is de sleutel bij de Brussels, waardoor deze geschikt is voor zowel stadsritten als ontspannen ritten. Rijders kunnen de componenten van de fiets aanpassen aan hun voorkeuren, wat zorgt voor een comfortabele en ergonomische pasvorm.

Veiligheid staat ook hoog op de agenda, met functies zoals een LCD-scherm op het stuur voor het aanpassen van de ondersteuningsniveaus en krachtige verlichting, waarbij altijd beide handen aan het stuur blijven. Bovendien zijn er twee batterijopties beschikbaar, zodat rijders de optie kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften past.

Al met al onderstreept de Prijs/Kwaliteitsprijs voor de BZEN Brussels uit de FOCUS E-Bike Test de praktische waarde en aantrekkingskracht voor stedelijke forenzen, waardoor het een topkeuze is op de e-bike markt.

Ontdek waarom deze lichte, comfortabele e-bike perfect is voor stedelijk woon-werkverkeer en ontspannen ritjes

www.bzenbikes.com/nl/e-shop/brussels-nl/brussels