ALÉ collectie herfst-winter 2024

Alé lanceert zijn nieuwe FW24 fietskledingcollectie. Zowel voor mannen als vrouwen is het een collectie boordevol vernieuwingen, ontworpen om comfort, thermische regulering, lichtgewicht draagcomfort en, zoals typisch is voor de stijl van Alé, mooie graphics te bieden.

R-EV1 is de hightech lijn: technische stoffen zoals Polartec, waterdichte ritsen, rauwe afwerkingen, windbescherming, waterbestendigheid, thermische isolatie en ademend vermogen.

De Quick Jersey is ideaal voor de herfst, dankzij de Quick Dry Frame-technologie die snel droogt en maximaal comfort garandeert. Het Riparo Jack en vest (foto linksonder) zijn bedoeld voor koudere temperaturen (-5/+10°C jack – 2°/14°C vest). De binnenste laag is gemaakt van Polartec® Alpha®: isolerend, comfortabel en waterafstotend. Het buitenmateriaal, winddicht en waterafstotend, beschermt tegen de elementen.

KLIMATIK is het exclusieve merk van Alé dat de best mogelijke bescherming garandeert tegen elk type weer, zonder ooit af te zien van comfort en veiligheid. Voor 2024 is de collectie volledig vernieuwd.

De K-Double Jacket Combi biedt de praktische eigenschappen van een buitenjack met een daaraan vastgenaaid vest.

Ideaal voor ruige klimaten, is hij gemaakt van een getapete stof die dankzij het klimaatmembraan het comfort verbetert, het lichaam warm, droog en beschermd houdt en koude rillingen tijdens afdalingen of minder actieve fasen voorkomt.

De extra DWR-behandeling verhindert dat regendruppels en straatvuil in de stof doordringen.

De K-Tour-bibtights en de K-Master-shorts, voor zowel hem als haar, zijn ontworpen om te fietsen in bijzonder vochtige midwinterse klimaten. Behandeld met DWR, hebben de kledingstukken een lijfje en een rugpaneel die zo gestructureerd zijn dat ze tijdens het fietsen in de optimale positie blijven.

De PR.E-lijn, een afkorting van Pro Racing Experience, is een mix van creativiteit en technische oplossingen, zonder de ecologische duurzaamheid te vergeten.

Het Multiverso-shirt biedt een ergonomische pasvorm en maximaal draagcomfort met een unieke stijl, typerend voor Alé. Het Geometric-shirt biedt warmte, ademend vermogen en waterafstotend vermogen. Gemaakt met Alé’s Body Mapping, is het ontworpen om actief te beschermen tegen de elementen tijdens trainingen.