Ellio introduceert de Ellio Neo: Een Minimalistische SpeedPedelec voor Urban Heroes

Voor de liefhebbers van pure, moeiteloze snelheid op twee wielen, presenteert Ellio met trots de nieuwste toevoeging aan hun iconische lijn van speed pedelecs: de Ellio Neo. Dit model is het toonbeeld van minimalisme en functionaliteit, speciaal ontworpen voor urban heroes die de stad hun thuis noemen.

Ellio Neo: Terug naar de Essentie
De Ellio Neo blijft trouw aan de herkenbare Ellio-look, maar dan met een frisse twist. Het minimalistische ontwerp biedt alles wat je nodig hebt: met een eenvoudige look, een vereenvoudigde cockpit en de keuze voor een robuuste aandrijfketting in plaats van een riem, richt de Ellio Neo zich op puur en betrouwbaar rijplezier. Minder toeters, evenveel fiets – en zoveel bellen als je zelf kiest.

Ideaal instapmodel voor de stad
Ook nieuw bij de Neo is een kleinere batterijcapaciteit van 800 Wh voor het instapmodel. Dit basismodel wordt aangeboden zonder de cruise control
functionaliteit van de vertrouwde Original, maar je rijdt nog steeds moeiteloos 45 km/u over een afstand van 30 tot 100 km. Dit instapmodel koop je voor een ongezien scherpe prijs van slechts 5495 EUR incl. BTW.

Dankzij het compacte en wendbare ontwerp van de Ellio Neo beweeg je net zo soepel door de stad als over de fietssnelweg. Deze speed pedelec is gemaakt om je makkelijk en snel door smalle steegjes en kronkelende wegen te loodsen, zonder gedoe.

Jouw Ellio, Jouw Keuze
Bij de Ellio Neo draait alles om eenvoud, maar met de vrijheid om naar hartelust je eigen fiets te configureren en te personaliseren. Ellio biedt af-fabriek de mogelijkheid om een riemaandrijving, een geveerde stuurpen en geveerde zadelpen te monteren. Wie meer power nodig heeft kan gaan voor het “Power Pack”, waarmee je een grotere batterijcapaciteit van 1150 Wh krijgt en het vijfde ondersteuningsniveau met automatische cruise control, bekend van de laatste software update “Catch Me If You Can”. Verder werd bij het ontwerp van de Neo maximaal rekening gehouden met personalisatiemogelijkheden. De montage van display en knoppen zijn universeel zodat de klant de vrijheid behoudt om bijvoorbeeld een ander stuur of een draaibare stuurpen te monteren – handig voor in de stad – of om accessoires toe te voegen zoals een gsm houder of extra lamp.

Beschikbaarheid en Configuratie
De Ellio Neo is vanaf vandaag configureerbaar en voorlopig beschikbaar in een beperkte oplage van slechts 30 stuks! Bezoek onze website om de Ellio Neo samen te stellen en te ontdekken wat dit nieuwe model voor jou kan betekenen.