Ontdek Montmartre, Technologie ontmoet Franse elegantie

“De Montmartre is een stedelijke e-bike die progressieve, soepele en stille ondersteuning biedt, waardoor elke rit een aangename en verfijnde ervaring wordt.”

Montmartre
De Montmartre met zijn vedergewicht van slechts 12,8 kg biedt een uitzonderlijke lichtheid. Dit zorgt voor een optimale wendbaarheid, waardoor het gemakkelijker te vervoeren is op trappen of openbaar vervoer. Bovendien maakt dit verminderde gewicht de fiets responsiever en leuker om op te rijden, waardoor de inspanning die nodig is voor dagelijks woon-werkverkeer wordt verminderd. De Montmartre combineert dus prestaties en bruikbaarheid, ideaal voor het stadsleven.

MAHLE X30-motor­
De motor, die 1,9 kg weegt en 250 watt continu vermogen biedt, wordt gekenmerkt door zijn compatibiliteit met de beproefde componenten van de X20. Uitgerust met geavanceerde sensoren en kunstmatige intelligentie, is hij vooruitstrevend en past hij zich aan de rijstijl van de gebruiker aan. De ingebouwde accu’s en snellader zorgen voor een optimale actieradius en gemak.­

Een fiets met alle opties­
Elk detail is zorgvuldig geïntegreerd. Hij kan worden uitgerust met spatborden om te beschermen tegen spatten, een bagagerek om spullen mee te nemen, een krachtig verlichtingssysteem om zichtbaarheid en veiligheid te garanderen, en een stevige standaard om gemakkelijk te parkeren. Met al deze opties is de Montmartre geschikt voor alle behoeften, waarbij bruikbaarheid en veiligheid worden gecombineerd.

­Zie Montmartre
­